Fiskecenter

Har du behov av att flytta på din båt?

Att sjösätta en mindre båt det är ofta ganska lätt och något du ofta kan få assistans med av den båtklubb du är medlem i. Men är det så att du ska byta båtplats, från en hamn till en annan, eller till och med flytta på en båt till ett annat land, så krävs det hjälp på annat sätt. Du kan med fördel välja att boka båttransport Stockholm om du vill. Det så att du kan få en bra transport av din båt, dit du vill ha den. 

När en båt ska transporteraras, så krävs det ju att det görs på rätt sätt. Många båtar är dyra och att komma fram med en trasig båt, det är inte kul! Det är därför du bör anlita proffs, så att du vet att din båt får en säker transport.

Boka en båttransport

Om det är så att du har behov av att transportera din båt, på ett sätt som är säkert, så kan du kontakta ett företag som sysslar med det. Ett sådant är Lyft & Transport DK. De transporterar båtar över hela världen. Det för både privatpersoner och för företag. De fixar allt som har med transporten att göra.

Få båten i sjön

Du som inte behöver transportera din båt så långt, utan bara vill ha i den i sjön, du kan höra med din båtklubb eller de som ansvarar för båtplatserna om de kan hjälpa dig med detta.

24 Mar 2022