Fiskecenter

Södertälje är en trevlig plats att bo på

Har du planer på att flytta? Ett tips är att flytta till Södertälje! Du kan då boka en flyttfirma i Södertälje som hjälper dig.  Södertälje ligger en bit utanför Stockholm och du kan enkelt ta dig in till storstaden när du än vill. Men Södertälje i sig har en hel de att erbjuda! Det är mycket fokus på natur, då den ligger bara runt knuten. Till exempel så finns det 24 naturreservat här.

Du kan även ägna dig åt fiske här. Du kan fiska i insöjar så väl som i Östersjön. Det går även att fiska i Södertälje kanal, mitt inne i centrala Södertälje. Bland bra ställen att fiska på så har du Farstanäs naturreservat, Skansholmen, Maren, Malmsjön samt Lilla och Långa Acksjön. Vissa ställen kräver fiskekort!

Se och göra i Södertälje

Det är så klart mer än bara fiske du kan göra i denna stad. Här ligger till exempel Tom Tits experiment, med hela fyra våningar som kan upptäckas av både barn och vuxna. Sedan så finns det en massa fler museer att besöka. 

Du har även konsthallar, kyrkor, teater, slott och mycket mer. Ta gärna ett besök på OAxen, som är en två km lång ö. 

Flytta till Södertälje

Du kan enkelt hitta bostäder som hyrs ut här samt att du även kan leta efter objekt som säljs. När du har hittat ett bra boende, så är det bara att ta flyttlasset och flytta. Då med en bra flyttfirma i Södertälje. 

17 Nov 2022